donderdag 4 juli 2013

Bezoekuur op de werf

We zijn nog maar net van start gegaan of de werf kan op veel belangstelling rekenen. Nieuwe OCMW-voorzitter Sarah Smeyers, waarnemend OCMW-secretaris Carine Pletinckx-Swinnen, stadssecretaris Wim Leerman zijn allemaal al een kijkje komen nemen op de werf. Ook directeur Sociale Zaken Pierre D'Haens, afdelingschef residentiële- en thuiszorg Christiane De Kempeneer, de verantwoordelijke voor het wzc De Hopperank Paul Stevens en hoofdverpleegkundigen Ann De Backer en Hilde Van Wesemael zijn hun toekomstige werkvloer al komen inspecteren.

Stadssecretaris Wim Leerman is een en al aandacht voor de keuze van de gevelsteen.

De centrale traphal maakt nu al indruk op de bezoekers.
 
 
 
 
 
Neen, er komt geen binnenzwembad of binnenvijver. Een paar serieuze plensbuien hebben onze nog niet winddichte werf onder water gezet. Gelukkig is de stadssecretaris sportief aangelegd.

Na de rondleiding kan er bij iedereen een glimlach af. Bezoek geslaagd! Op de foto: architect Pieter Stael, werfleider Marc Van Berlamont, stadssecretaris Wim Leerman en Pierre D'Haens.






Eerder bracht ook al onze nieuwe OCMW-voorzitter Sarah Smeyers een bezoek aan de werken.
Vooraleer de werken in detail te bekijken, geeft architecte Anke Allaert een stand van zaken vanuit de werfkeet.
Na een grondige theoretische verkenning in de werfkeet, begeeft de voorzitter zich gewapend met helm en laarzen zich op het terrein.

De equipe van de wekelijkse werfvergadering met onze voorzitter: links staan de 3 architecten en ingenieurs van architectenbureau Arch&Teco, daarnaast OCMW-voorzitter Sarah Smeyers, directeur Sociale Zaken Pierre D'Haens, Preventieadviseur Alain Van Muylem, afdelingschef residentiële- en thuiszorg Christiane De Kempeneer en werfleider Marc Van Berlamont.




Nog nieuwsgierigen gespot op de bouwwerf: hoofdverpleegkundige Ann De Backer, Christiane De Kempeneer, verantwoordelijke van woonzorgcentrum De Hopperank Paul Stevens en onze kwaliteitscoördinator Nancy Boterberg.


Uiteraard kon onze waarnemend OCMW-secretaris Carine Pletinckx-Swinnen niet ontbreken! De vorderingen van de werken werden met de glimlach onthaald!



En Paul Stevens, de verantwoordelijke van het huidige woonzorgcentrum De Hopperank zag dat het goed was...