vrijdag 30 augustus 2013

Vooruitstrevend interieur in de nieuwbouw

Op het terrein blijven de vorderingen elkaar gestaag opvolgen. De laatste verdieping krijgt er stilaan vorm.
En dus maakt de werkgroep werk van de keuzes voor de inrichting.

Deze week bogen de leden zich over de vloerkeuze. Wie al eens gebouwd heeft, kent het wikken en wegen dat daar bij komt kijken. Bepalingen van het bestek, esthetiek en onderhoudsmogelijken zijn de onderdelen waarmee de werkgroep aan de slag moet om tot een goede evenwichtsoefening te komen.

Een ding is zeker: de meeste vloeroppervlakten zullen uit keramische tegels bestaan. Binnen deze materiaalsoort is er nog voldoende variatie mogelijk om tot een elegant geheel te komen. Om niet over een nacht ijs te gaan, gaan de leden een aantal vloertegels in het 'echt' gaan bekijken.

Omdat de keuzes nog gemaakt moeten worden, kunnen we nog geen foto's tonen. De foto's die je bij dit artikel ziet zijn enkel illustraties van hoe het zou kunnen zijn.

Uiteraard zullen tegels ook in de badkamer de hoofdrol spelen. De werkgroep koos ervoor om ook bij de details vooruitstrevend te werk te gaan. Geen traditioneel klokrooster in de douche dus, maar wel een ultramoderne douchegoot.

Het maakt ons allemaal benieuwd hoe het er allemaal in ons nieuwe gebouw zal uitzien. Zodra we dat in beeld kunnen brengen, mag je de foto's hier verwachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten