donderdag 31 oktober 2013

Herfstbeelden vanop de werf

Was het bij de meiboomplanting nog zo’n prachtig weer, de weken daarop viel de neerslag met bakken uit de hemel. Voor het eerst kregen we beelden van de nieuwbouw met een dreigende hemel op de achtergrond. De meiboom werd er onmiddellijk helemaal herfstig van!





Na het officiële moment van de meiboomplanting begon iedereen terug op volle kracht met de verdere afwerking van het gebouw. De buitengevel kreeg kleur met de komst van de metsers die voor de fietsenstalling een knap staaltje van een soort ‘vlechtmetselwerk’ lieten zien. Het uitzicht is alvast veelbelovend!





Ook voor de leden van de werkgroep was het handen uit de mouwen steken. De gekozen vloer- en wandtegels werden aan een serieuze vlektest onderworpen om na te gaan of ze makkelijk schoon te maken waren. De schoonmaakploeg kan gerust zijn!






Met deze laatste foto doen we nog even beroep op jullie verbeelding: het ziet er nog wat kaal uit maar deze ommuurde plek zal later de “Japanse tuin” worden. Hier kunnen de personeelsleden even pauzeren en genieten van exotisch groen bij mooi weer. Wedden dat ze helemaal “zen” zullen worden van deze groene plek?